skip to Main Content
Live now – dream later -blogi pysyy linjoilla muttei enää päivity. Jos haluat yhä lukea Saanan kirjoituksia, löydät niitä vastuullisen matkailu- ja vapaa-ajanmedia Valppaan sivuilta osoitteesta valpas.media

Rollnacht – ilta rullaluistimilla

Yksi hienoimmista kesätapahtumista Düsseldorfissa on joka toinen torstai järjestettävä Rollnacht, eli 21 kilometrin rullaluistelurundi ilta-aikaan. Jos saksalaiset on jossain asiassa ylitse muiden, niin järjestelyjen järjestelemisessä! Tuhansia rullaluistelijoita kaupungin kaduille keräävä tapahtuma vaatii aika paljon järjestelyjä, mutta näiltähän tämä homma sujuu. Poliisin avustuksella kadut suljetaan muulta liikenteeltä siksi aikaa, että me urheiluhullut päästään luistelemaan ohi.

Let's go!
Let’s go!

 

Team trivago ready to go!
Team trivago ready to go!

Väkimäärästä johtuen ei tässä tapahtumassa kovinkaan hurjaa vauhtia luistella, eli siinä mielessä kannattaa aloittelijoidenkin kerätä rohkeutensa ja lähteä luistelemaan muun porukan mukana. Mikäli omia luistimia ei kaapista löydy, paikan päältä saa lainata joko tuliterät tai vähän käytetyt rullaluistimet panttia vastaan. Pantti tarkoittaa tässä tapauksessa ajokorttia, passia tai muuta virallista henkilötodistusta.

2014-07-03 21.46.59

DSC02017

21 kilometrin mittaista reittiä vaihdellaan joka kerta, eli aina pääsee näkemään uusia kaupunginosia, missä ei aikaisemmin ole tullut pyörittyä. Matkalla soi musiikki ja järjestäjät kannustavat matkan varrella aaltoliikkeisiin ja hurraa-huutoihin, joten meininki on aika mahtava. Lenkin puolessa välissä on pieni tauko, jonka aikana on tarjolla juomia ja jonkinlainen väliaikashow, cheerleadereita tai vastaavaa.

Laittaisin tänne niin mielelläni lisää kuvia rullaluisteluilloista, mutta koska rullaluistelu ja valokuvaaminen samaan aikaan on hieman hankalaa, kuvien laatu on melko surkea. Mikäli aihe kiinnostaa enemmänkin, niin lisätietoa, kuvia ja hulppeita videoita löytyy osoitteesta www.rollnacht.de.

 

  • Suomeksi
  • In English

This Post Has 0 Comments

Hymy huulilleni tuo – tästä muutama sananen luo! :)

Back To Top
Search