skip to Main Content
Live now – dream later -blogi pysyy linjoilla muttei enää päivity. Jos haluat yhä lukea Saanan kirjoituksia, löydät niitä vastuullisen matkailu- ja vapaa-ajanmedia Valppaan sivuilta osoitteesta valpas.media

Blogin lukeminen ja kommentointi kannattaa: unelmien matka Live now – dream later! -blogin lukijalle!

Tammikuussa kerroin Momondon järjestämästä kilpailusta, jossa blogin lukijoilla oli mahdollisuus voittaa lentoliput unelmiensa matkakohteeseen. Osallistuminen onnistui yksinkertaisesti blogipostausta kommentoimalla.

Eilen sain Momondolta iloisia uutisia: arpa suosi Live now – dream later! -blogin lukijaa, ja yksi onnellinen kommenttinsa jättänyt tosiaan voitti meno-paluuliput unelmiensa kohteeseen. Momondo on ilmoittanut voittajalle onnenpotkusta henkilökohtaisesti.

Vaikka olenkin ihan pikkiriikkisen kateellinen, haluan toivottaa HURJASTI ONNEA voittajalle! Todella hienoa, että onni suosi yhtä blogini lukijoista. Matkasta tulee varmasti aivan mahtava!

Jos onni ei tällä kertaa potkaissut juuri sinua, älä masennu. Muista vaan seurailla blogia aktiivisesti ja kommentoida, ja ehkäpä seuraava matkapalkinto osuu juuri sinun kohdallesi!

Vielä kerran onnea voittajalle, vietäthän mahtavan loman unelmiesi matkakohteessa!

  • Suomeksi
  • In English

This Post Has 2 Comments

    1. Olisihan mullekin Malediivien matka kelvannut, mutta tällä kertaa ei itseä onni suosinut. Tosi hieno juttu kylläkin, että yhtä lukijaa onnisti. Se todistaa, että voittaa voi ainoastaan leikkiin osallistumalla, ja joskus se onni tosiaan potkaisee! 🙂

Hymy huulilleni tuo – tästä muutama sananen luo! :)

Back To Top
Search