skip to Main Content
Live now – dream later -blogi pysyy linjoilla muttei enää päivity. Jos haluat yhä lukea Saanan kirjoituksia, löydät niitä vastuullisen matkailu- ja vapaa-ajanmedia Valppaan sivuilta osoitteesta valpas.media

Kööpenhaminan oodi onnellisuudelle: #Happywall

  • Suomeksi
  • In English

Jos etsit jotakin erilaista nähtävää Kööpenhaminassa – jotakin, mikä saa sinut takuulla hyvälle tuulelle, tämä vinkki on sinua varten.

Onnellisuuden seinä eli Happy Wall sijaitsee Kööpenhaminan ostoskadun päässä Kongens Nytorv -aukiolla, aivan Nyhavnin edustalla. Seinä on koottu noin 2 000 käännettävästä puulaatasta, joiden toinen puoli on musta ja toinen puoli värillinen. Laattoja kääntämällä voi kuka tahansa luoda oman viestinsä maailmalle. Niin mekin teimme viettäessämme muutaman päivän keväisessä Kööpenhaminassa.

 

Erilaista nähtävää Kööpenhaminassa: #Happywall eli Onnellisuuden seinä

Nähtävää Kööpenhaminassa: Happywall eli onnellisuuden seinä

 

Happy Wallin suunnittelija ja toteuttaja on tanskalaismuusikko Thomas Dambo. Kööpenhaminan Happy Wall rakennettiin vuoden 2013 Roskilde-festarin Tuborg Cinema -lavan jäännöksistä. Dambo on sittemmin pystyttänyt vastaavan onnellisuuden seinän myös Las Vegasiin. Hänen mielestään jokaisella kaupungilla pitäisi olla oma onnellisuuden seinänsä.

En voi olla eri mieltä miehen kanssa. Onnellisuuden seinä pitäisi löytyä jokaisesta suomalaiskaupungista piristykseksi kaamoskauden keskelle.

Instagramissa on tuhansittain kuvia hashtagilla #Happywall. Kun pyörit etsimässä tehtävää ja nähtävää Kööpenhaminassa, muista käydä jakamassa onnellisuuden seinällä oma viestisi!

 

 


Mikset seuraisi myös somessa?

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER | PINTEREST | BLOGIT.FI

This Post Has 0 Comments

Hymy huulilleni tuo – tästä muutama sananen luo! :)

Back To Top
Search