skip to Main Content
Live now – dream later -blogi pysyy linjoilla muttei enää päivity. Jos haluat yhä lukea Saanan kirjoituksia, löydät niitä vastuullisen matkailu- ja vapaa-ajanmedia Valppaan sivuilta osoitteesta valpas.media

Risteilylahjakortin voittaja on…

Virallinen risteilylahjakortin arvonta on suoritettu tänään sunnuntaina 7. kesäkuuta, ja onnekas voittaja on lötynyt. Kuvan nuori kaunotar (vasemmalla) sai kunnian toimia onnettarena, kun allekirjoittanut tyytyi pitelemään arvontakulhoa.

arvonta

Ja jännitys tiivistyy… kuka on se onnekas, joka voittaa Matkapoikien tarjoaman Viking Linen risteilylahjakortin…?

voittaja

Onnea Kikke, olet risteilylahjakortin onnellinen voittaja!

Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.
Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

This Post Has 2 Comments

Hymy huulilleni tuo – tästä muutama sananen luo! :)

Back To Top
Search