skip to Main Content
Live now – dream later -blogi pysyy linjoilla muttei enää päivity. Jos haluat yhä lukea Saanan kirjoituksia, löydät niitä vastuullisen matkailu- ja vapaa-ajanmedia Valppaan sivuilta osoitteesta valpas.media

Sinun unelmasi ovat sinua varten

Unelmat. Joskus ne ovat hyvin hetkellisiä ja ohimeneviä. Tänään unelmani on sukellella Karibianmeren kirkkaissa vesissä, huomenna haluankin viilettää lumilautoineni alas Alppien huipulta.

Toiset unelmat ovat pysyviä. Pitkäaikaisia haaveita, joiden eteen tehdään töitä joka päivä. Hetki hetkeltä tavoiteltu unelma lähestyy. Se ei ehkä milloinkaan tavoitu täysin, mutta aina on oltava jotain mistä unelmoida ja minkä eteen elää.

Sinun unelmasi ovat sinua varten | Live now – dream later -matkablogi

Unelmat muokkaantuvat matkan varrella. Joskus huomaat, että toteuttamasi unelma ei ollutkaan sitä mitä luulit kaipaavasi. Jokainen oivallus todellisesta unelmastasi johdattaa sinut oikealle tielle. Lähemmäs oikeaa unelmaasi.

Ehkä tämä ei ollutkaan juuri sitä, mistä olin aina unelmoinut, mutta ainakin tiedän nyt mitä tavoitella, jotta oikea unelmani toteutuisi. Nyt tiedän, mihin suuntaan lähden seuraavaksi.

Toisinaan unelmat sotkeentuvat. Joku sanoi jotakin, mikä sai sinut epäröimään, onko unelmasi sittenkään oikea. Toisten mielipiteet vaikuttavat. Kritiikki satuttaa. Unelmani onkin aivan hölmö. Se ei millonkaan toteudu, joku väittää. Ja sinä uskot.

Voiko väärin unelmoida?

Sinun unelmasi ovat sinua varten | Live now – dream later -matkablogi

Minun unelmani on toteutumassa. Yksi niistä monista. Yksi niistä pitkäaikaisista unelmista, joiden eteen olen paiskinut töitä joka päivä. Jokainen ottamani askel on vienyt minut lähemmäksi unelmaani. Jokainen virheliike on auttanut ymmärtämään, mitä minun on muutettava, jotta löytäisin taas oikean suunnan kohti unelmaani.

Toisten mielipiteet ovat saaneet epäröimään. Kritiikki on satuttanut. Unelmani on ehkä ollut hölmö, mutta väärä se ei ole. Jos se tekee minut onnelliseksi, sen on oltava oikein.

Sinun unelmasi ovat sinua varten | Live now – dream later -matkablogi

On aika sysätä syrjään toisten mielipiteet, sillä sinun unelmasi on sinua varten, ei ketään muuta. On aika niellä kritiikki. Sitä kannattaa kuunnella, mutta ei aina uskoa. Sillä suurin osa kritiikistä on kateutta. Kateutta siitä, että sinä toteutat unelmiasi. Kaikki eivät siihen pysty. Sinä pystyt.

On aika herätä. On aika pohtia, mikä on oikeasti tärkeää sinulle itsellesi, ja mikä on vain ulkopuolelta kuuluvaa sanahelinää.

On aika ottaa se ratkaiseva askel. Askel kohti unelmia. Joskus se voi tarkoittaa palaamista lähtöruutuun, mutta se on tehtävä, jos huomaat olevasi matkalla väärään suuntaan.

Niin, niistä tämä blogikin sai aikanaan alkunsa. Unelmista.

Sinun unelmasi ovat sinua varten | Live now – dream later -matkablogi

Tänään otin aika suuren askeleen kohti unelmaani. Tänään vein verotoimistoon yritykseni perustamisilmoituksen. Olo on jännittynyt, mutta myös helpottunut, ja ennen kaikkea innostunut. Yksi pitkäaikainen unelmani on vihdoin toteutumassa.

Minkä unelman eteen sinä elät ja taistelet? Se voi olla ihan mitä tahansa. Sillä se on sinun unelmasi.


Muista, että unelmasi ovat sinua varten! Tallenna muistutus Pinterestiin:

Sinun unelmasi ovat sinua varten | Live now – dream later -matkablogi


Seuraa Live now – dream later -blogia myös somessa:

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER | PINTEREST

 • Suomeksi
 • In English

This Post Has 8 Comments

 1. Onneksi olkoon!

  On hyvä unelmoida ja pyrkiä kohti unelmiaan. Valitettavasti liian monet lyttäävät Suomessa toisten unelmia haihatteluna, mutta olen oppinut, ettei näistä ihmisistä kannata välittää. Rohkeasti siis unelmiaan kohti ja päätyyn saakka!

  Omat unelmani liittyvät oikeastaan uran ja blogin todelliseen yhdistämiseen. Tiekartta kohti unelman toteutumista hakee vielä muotoaan, mutta hiljalleen hyvä tulee.

  1. Kiitos Panu. Onhan tämä askel ollut mielessä vähintään vuoden päivät, mutta nyt oli oikea aika. Muutaman opetuksenkin olen tässä viimeisen vuoden aikana saanut, mikä auttaa ponnistamaan eteenpäin. Kävi miten kävi, ainakin yritän! 🙂 Kyllä se kartta vielä selkiytyy sullekin, aivan varmasti.

 2. Onnea tuoreelle yrittäjälle näin yrittäjän päivänä! Mun yksi pitkäaikainen unelma liittyy opiskeluihin, ja olen sitä tässä parasta aikaa toteuttamassa vähän niin kuin sivuhommana. Jonkinlainen unelma on myös paikkariippumaton yrittäjyys, mutta siitä en osaa vielä sanoa, onko siitä tulossa ikinä mitään – se on vähän kypsyttelyn asteella.

  1. Kiitos Jenni. Opiskelukin olisi tavallaan houkutellut, mutta sen alan opintoja, mitä voisin mahdollisesti opiskella, ei järjestetä lähimaillakaan. Aika yrittäjyydelle oli nyt oikea, kun olen ajatusta yli vuoden päivät päässäni sulatellut. Aika sitten näyttää miten käy, mutta usko on kova ja mieli positiivinen! 🙂 Sen tietää, kun aika on kypsä, joten varmasti se koittaa sullekin, jos yrittäjyys kiinnostaa.

Hymy huulilleni tuo – tästä muutama sananen luo! :)

Back To Top
Search